asianajotoimisto

Lisää tageja: asianajaja seinäjoki konkurssi yrityssaneeraus asianajajia asianajotoimistoja asuntokauppa espoo vantaa helsinki työoikeus sukupolvenvaihdos sopimusoikeus laiton irtisanominen lomaraha lomakorvaus lakitoimisto jyväskylä yleisjuridiikka oikeusapu lakiapu oulu kokkolex lakimies liikejuridiikka lakipalvelut

Asianajaja Seinäjoki

Takalan Asianajotoimisto Jukka Leppänen Oy, Seinäjoki, konkurssi ja yrityssaneeraus.

http://www.aatsto-takala.fi

Asianajajaja Helsinki - Yleisjuridiikka

Asianajotoimisto Kristiina Kenttä palvee Helsingistä käsin lähinnä yksityishenkilöitä Yleisjuridiikkaan liittyvissä asioissa. Hoidamme myös oleskelulupa- ja turvapaikka-asioita. Toimintatapamme on mahdollisimman asiakaslähtöistä ja läpinäkyvää. Maksuton puhelin-neuvonta asioissa, jotka eivät johda toimeksiantoon.

http://asianajotoimisto-helsinki.fi

Asianajoimisto Allianssi - asianajaja Sinun ja yrityksesi turvana

sianajotoimisto Allianssi on asiantuntijaorganisaatio, joka on erikoistunut perheoikeuteen, asuntokauppoihin ja yritysten toimeksiantoihin.

http://www.allianssi.fi

Asianajotoimisto Espoo - AKG Oy

Asianajotoimisto AKG Oy on liikejuridiikkaan erikoistunut yritys, joka palvelee sekä ykistyis- että yritysasiakkaita. Yleinen liikejuridiikka on päivittäistä työtämme ja suuri osa asiakkaistamme toimii rakennus- ja teknologia-aloilla. Toimistomme sijaitsee Espoossa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

http://asianajotoimistoespoo.fi

Asianajotoimisto Helsinki

Asianajotoimisto Turunen & Ignatius Oy palvelee yksityisiä ja yrityksiä kaikenlaisissa oikeudellisissa asioissa. Painopistealueet ovat riita- ja rikosasioiden oikeudenkäynnit sekä riidanratkaisu. Työn laatu ja konkreettinen hyöty asiakkaalle ovat toimiston asianajajille kunnia-asia. Yrittäjille ja yksityishenkilöille maksutta yleisimpiä sopimuspohjia ja asiakirjamalleja.

http://tilex.fi

Asianajotoimisto Helsinki - Turunen & Ignatius

Asianajotoimisto Turunen & Ignatius Oy palvelee sekä yksityis että yritysasiakkaita erilaisissa oikeudellisissa asioissa. Jokainen toimeksianto sovitaan etukäteen jotta yllätyskuluilta vältytään.

http://tilex.fi/

Asianajotoimisto Kokkolex Oy

Asianajotoimisto Kokkolex Oulun vanhin asianajotoimisto jo vuodesta 1975. Kauttamme saat luotettavan ja edullisen asianajajan yksityis- sekä yritysasiakkaille. Toimistomme sijaitsee Oulussa, mutta toimimme ympäri Suomea siitä huolimatta.

http://kokkolex.fi

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy

Asianajoitoimisto Lindblad hoitaa sukupolvenvaihdokset sekä sopimusoikeus- ja työoikeuteen liittyvät asiat.

http://www.lindblad.fi/

Asianajotoimisto Olli Santanen Ky - Asianajaja Jyväskylä

Asianajotoimisto Olli Santanen Ky: palvelee sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä erilaisissa oikeudellisissa asioissa. Toimistomme on avoinna arkisin klo 09.00-17.00. Tule paikan päälle tai soita, niin kartoitamme tilanteesi ja löydämme juuri tilanteeseesi sopivan ratkaisun. Tehtävämme on olla joustavasti mukana asiakkaan edun suojelemisessa. Haluamme olla tukenasi niin huonoina kuin hyvinä aikoina.

http://xn--asianajotoimistojyvskyl-e8be.fi

Asianajotoimisto Oulu - Kokkolex

Tarjoamme käyttöösi laajan kokemuksemme yksityishenkilöiden oikeudellisten toimeksiantojen hoitamisesta. Toimintamme kulmakiviä ovat ammattitaito, luottamus ja kokemus sekä laadukas palvelu. Oikeudellisissa asioissa kannattaa kysyä neuvoa hyvissä ajoin, sillä ennakointi on edullisin ja nopein tapa selvitä yllättävistäkin tilanteista.

http://asianajotoimisto-oulu.fi

Asianajotoimisto Vantaa

Johanna Karkian oma asianajotoimisto on toiminut vuodesta 2005 lähtien. Hän on vuosien saatossa erikoistunut varsinkin sopimusjuridiikkaan ja riita- ja rikosasioiden oikeudenkäynteihin yleisissä ja hallintotuomioistuimissa. Hän palvelee asiakkaitaan noudattamalla Suomen Asianajajaliiton hyvää asianajotapaa koskevia ohjeita. Toimisto sijaitsee nykyään WTC Helsinki Airport -talossa.

http://asianajotoimisto-vantaa.fi

Asianajotoimisto Vantaa

Asianajotoimisto Johanna Karkia Oy on perustettu vuonna 2005, alusta saakka olemme palvelleet niin yksityishenkilöitä, kuin yrityksiä ja organisaatioita erilaisissa oikeusprosesseissa sekä sopimusjuridiikassa. Tarjoamme apuamme sopimusten laadintaan, riitatapausten sovitteluun, lainopilliseen neuvontaan sekä oikeudenkäynteihin. Paras ja oikea tapa vältää ristiriitatilanteita tai tulkintaerimielisyyksiä on hyvä, yksiselitteinen ja ennalta laadittu sopimus. Oikein laadittu sopimus suojaa sinua tai yritystäsi aiheettomilta vahingonkorvauskanteilta tai vaatimuksilta.

http://johannakarkia.com/

Asianajotoimistot Asianajaja-haku.net

Asianajaja-haku.net avulla etsit itsellesi sopivan asianajotoimiston tai lakimiehen Helsingin, Vantaan tai Espoon alueelta. Sivustolla on myös lakipuhelin hinta vertailu. Mukana ovat kaikki eri lakipuhelimet.

http://www.asianajaja-haku.net

Irtisanominen

Tietoa irtisanomisesta ja lomarahasta Asianajotoimisto Matti Penttinen Oy:n verkkosivuilla.

http://mattipenttinen.fi/avainsanat/irtisanomisperuste

Löydä asianajaja | Asianajotoimist Info

Asianajotoimisto tai asianajaja erikoistuu usein johonkin tiettyyn oikeus- tai toimialaan. Apua kannattaakin pyytää toimijalta, jonka tietotaito tukee parhaiten sinun tarpeitasi. Löydä sopiva asianajotoimisto, tarpeisiisi.

http://asianajotoimistoinfo.fi

Suomen Juristit – apua lakiasioihin asiakaslähtöisellä asenteella!

Olemme helposti lähestyttävä lakitoimisto, jossa osaamisen kavereina empatia ja rentous lyövät kättä. Tarkoituksenamme on tuoda lakipalvelut vastaamaan nykypäivän tarpeita ja samanaikaisesti murtaa ihmisten ennakkoluulot pölyttyneestä lakialasta etäisine toimijoineen. Noudatamme toiminnassamme Suomen Asianajoliiton hyvää asianajotapaa koskevaa ohjeistusta ja kaikki lakimiehemme ovat luvan saaneita oikeudenkäyntiavustajia.

https://suomenjuristit.fi/

RSS: Lisätyt linkit   RSS: Muokatut linkit   Ohjeet   Tietosuoja   Sivu   Palaute

Vuodesta 2008: 5941 linkkiä ja 992 tagia.